Tapetsering

Vi hjälp dig med tapetsering i Västerås

Behöver du hjälp med tapetsering? En ny tapet kan helt förändra karaktären och känslan i ett rum. Vi hjälper er med all tapetsering, från hela rum till fototapeter eller fondtapeter.

Idag finns det nästintill oändligt med valmöjligheter när det kommer till tapettyper, färger och mönster. Beroende på rummets användning kan det vara bra att fundera på vilken typ av tapet som skall användas. Vi på Svea Fasad & Måleri ger gärna tips och råd kring tapetval.

Vi rekommenderar att ta hänsyn till hur motståndskraftig tapeten behöver vara mot smuts, väta och damm.

Att tänka på

Innan tapetsering gör vi ett grundligt förarbete eftersom det har stor inverkan på slutresultatet. Vi avlägsnar löst sittande tapet innan vi spacklar och slipar. Vi är oerhört måna om ett bra slutresultat, därför är vi alltid extra noggranna med detaljarbeten kring exempelvis dörr- och fönsterkarmar, strömbrytare och eluttag.

Anlita Svea Fasad & Måleri för professionell tapetsering i Västerås med omnejd. Varmt välkommen att kontakta oss!

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med tapetsering?
Tveka inte att ta kontakt så hjälper vi dig.

Clas Lindgren,
Tel: 021-475 90 02
E-post: clas.lindgren@sveafasad.se

Svea Fasad & Måleri

Svea Fasad & Måleri startade 2013. Vi är en målarfirma som hjälper dig med måleri både invändigt och utvändigt vid både renovering och nybyggnation.

Vi erbjuder även tjänster inom fasad och murning. Vi åtar oss arbeten i Västerås med omnejd. Välkomna att kontakta oss idag!

Hitta hit

Adress
Slipersvägen 5,
722 33 Västerås

Rulla till toppen