Utomhusmålning

Utomhusmålning

En fasad får stå emot stora påfrestningar, allt från temperaturväxlingar, föroreningar och nederbörd. De flesta typer av fasader behöver med jämna mellanrum målas om. Inte bara för det estetiska utan framförallt för att ytan fortsättningsvis ska behålla sin motståndskraft.

Detta gäller oavsett om fasaden består av trä, plåt, puts eller betong.

Att tänka på

Träfasader som fått stå länge utan underhåll löper större risk röta, alg eller mögelangrepp. Oftast sker detta på skuggsidor, nära marken och bakom täta buskage.

Idag finns det massvis med olika typer av färg, vi guidar er så ni väljer rätt typ av färg till ert projekt. Generellt så rekommenderar vi att använda samma typ av färgtyp som använts vid tidigare målningar.

Att måla om husfasaden är ett projekt som kräver noggranna förberedelser och ett bra förarbete. Det är viktigt att träet är rent och torrt så att färgen får fäste. Vi tvättar alltid fasaden ordentligt vid behov med målar- eller mögeltvätt och låter träet torka. Vi skrapar sedan bort löst sittande färg och byter ut eventuellt skadade paneler.

Anlita Svea Fasad & Måleri för professionell utomhusmålning i Västerås.

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med utomhusmålning?
Tveka inte att ta kontakt så hjälper vi dig.

Clas Lindgren,
Tel: 021-475 90 02
E-post: clas.lindgren@sveafasad.se

Svea Fasad & Måleri

Svea Fasad & Måleri startade 2013. Vi är en målarfirma som hjälper dig med måleri både invändigt och utvändigt vid både renovering och nybyggnation.

Vi erbjuder även tjänster inom fasad och murning. Vi åtar oss arbeten i Västerås med omnejd. Välkomna att kontakta oss idag!

Hitta hit

Adress
Slipersvägen 5,
722 33 Västerås

Rulla till toppen