Tjänster

Våra tjänster

Vi hjälper dig med måleri både invändigt och utvändigt vid både renovering och nybyggnation.

Några av våra populära tjänster

Inomhusmålning

Att måla tak och väggar inomhus är ett ganska enkelt och snabbt sätt att förändra ett rum. Vi hjälper till med allt från fondväggar till omfattande målningar.


Läs mer

Utomhusmålning

En fasad får stå emot stora påfrestningar, allt från temperaturväxlingar, föroreningar och nederbörd. De flesta typer av fasader behöver med jämna mellanrum målas om.


Läs mer

Tapetsering

Behöver du hjälp med tapetsering? En ny tapet kan helt förändra karaktären och känslan i ett rum. Vi hjälper er med all tapetsering, från hela rum till fototapeter eller fondtapeter.


Läs mer


Läs mer


Läs mer


Läs mer

Rödfärgning

Vi på Svea Fasad & Måleri har lång erfarenhet av rödrägning. Vi utför i huvudsak rödfärgning av boningshus och ekonomibyggnader.


Läs mer

Murning

Fasader slits med åren av väder och vind det kan därför bli aktuellt med en fasadrenovering. Att renovera en fasad kan vara ett omfattande arbete och det är alltid en fördel om man tar tag i problemet i ett tidigt skede.


Läs mer

Putsning

Arbeten med att putsa tegelhus utför vi mer än gärna, då man tydligt ser den stora förvandling byggnaden genomgår. Tegel lämpar sig mycket bra som underlag för puts och genom att putsa husets tegelfasad ser det i stort sett nybyggt ut.


Läs mer


Läs mer


Läs mer


Läs mer

Har du ett specialprojekt?

Vi löser det mesta, ta kontakt med oss så löser vi det.


Kontakta oss

Rulla till toppen